Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LabFS Advies
PP spoelbladen

Kyocera – gaswassers en neutralisatie-units

FRIDURIT® Gaswasser en/of Neutralisatie-unit

 

Het milieu is een verantwoordelijkheid van iedereen en dit geldt zeker in laboratoria.

 

Met verschillende modellen gaswassers kunnen we oplossingen bieden die direct in of bovenop de zuurkast te plaatsen zijn, maar ook in de nabijheid van zuurkasten opgesteld kunnen worden.

Kies daarom voor: FRIDURIT® gaswassers

Specifiek ontwikkeld voor decentrale gaswassing. Bieden een optimaal reinigingsresultaat van anorganische emissies van zuurkasten en laboratoriumruimtes, zijn economisch in gebruik en hebben een hoog absorberend vermogen.

Graag vertellen wij u hier meer over.

productinformatie Fridurit Gaswassers: informatie, assortiment & brochures Gaswassers

 

Fridurit® Neutralisatie-installatie; Geschikt om zure en/of basische afvalstromen die via de gaswasser worden geloosd op te vangen en daarna te neutraliseren.

Er bestaat ook de mogelijkheid om de unit uit te breiden met een buffertank waarmee grote hoeveelheden zuur en basische afvalstromen verzameld kunnen worden en daar via de neutralisatie-unit worden geneutraliseerd.

Voor meer productinformatie; productinfo en brochure neutralisatie-unit

 

Voor meer informatie of een offerte op maat, verzoeken wij contact met ons op te nemen via +31(0)514-560061 of via [email protected].

 

Servicepartner.

LabFS is servicepartner van Kyocera en wij helpen u graag verder met:

U kunt uw aanvraag sturen naar [email protected] of bellen met +31(0)514-560061.