Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
KR/PR Series
NR Series
MR Series

KR/PR Series

Werkbladen met opstaande randen.
De KR-serie omvat modulaire werkbladen met opstaande randen aan de vier zijden met een nominale dikte van mm 32/25 (mm 32 aan de randen en mm 25 in het werkgebied).
Traditie, veiligheid, functionaliteit en weerstand zijn slechts enkele van de kenmerken die deze serie laboratoriumwerkbladen kenmerken.

De KR-serie is verkrijgbaar in verschillende dieptes en lengtes om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.
De randen rondom zijn goed bestudeerd en ontworpen om verontreiniging van vloeistoffen te voorkomen en om de veiligheid en het gemak van schoonmaken aan het einde van de werkdag te garanderen.

AFMETINGEN

Beschikbare afmetingen van:
600×600 mm tot 1800×900 mm

Nominale dikte 32/25 mm
Gewicht 56 kg/m2

 

Werkbladen met waterkering.
De PR SERIES is een afgeleide van de KR SERIES en is ontwikkeld om werkbanken met grotere afmetingen te creëren.
Door de KR SERIES werkbladen te combineren is het mogelijk om wandbanken en eilandbanken te maken zonder lengtebeperkingen en zonder opstaande randen tussen de werkbladen. De opstaande randen bevinden zich alleen langs de omtrek van de werkbank.

Website KR/PR series: Website Keraplan KR/PR series

Zie voor alle opties de Keraplan brochure: Brochure Keraplan