Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Trespa® Toplab®
Toplab® BASE
Toplab® PLUS (ALIGN)
Toplab® VERTICAL

Trespa®Toplab®

Trespa International BV is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd marktleider is in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige plaatmaterialen.

De Trespa® TopLab®-productlijn maakt gebruik van zelf ontwikkelde Electron Beam Curing (EBC)-technologie om een gesloten oppervlak te creëren dat hygiënisch, chemische resistent en gemakkelijk te reinigen is.
De stootvastheid, de vocht- en chemische bestendigheid van deze hoogwaardige platen, gemaakt van natuurlijke vezels en thermohardende harsen, verlengt niet alleen de levensduur van dit product, maar geeft het materiaal ook een blijvend levendige uitstraling. Deze ontworpen duurzaamheid is de reden dat Trespa 10 jaar garantie biedt.

Trespa®Toplab® heeft 4 verschillende varianten:

 • Trespa®Toplab®PLUS
  Dit product is speciaal ontwikkeld voor een omgeving waar hygiëne, het vermijden van besmettingen en veiligheid van belang zijn.
  Ideaal voor allerlei laboratoria, waaronder chemische, analytische, microbiologische en onderzoekslaboratoria.
  De werkbladen zijn eenvoudig te reinigen en hebben een excellente weerstand tegen de meest agressieve chemicaliën en reinigingsmiddelen. Ook draagt deze niet bij aan bacteriegroei.
 • Trespa®Toplab®PLUS-ALIGN:
  Dit product heeft dezelfde unieke eigenschappen als Trespa®Toplab®PLUS maar bestaat tot 85% uit natuurlijke gerecyclede materialen en is dus extra duurzaam.
 • Trespa®Toplab®VERTICAL:
  Deze plaat is ontwikkeld voor verticaal gebruik.
  Het is ideaal voor kasten en wandbekleding en de binnenbekleding van zuurkasten en spatwanden.
  De panelen zijn eenvoudig te reinigen en hebben een excellente weerstand tegen de meest agressieve chemicaliën en reinigingsmiddelen. Ook draagt deze niet bij aan bacteriegroei.
 • Trespa®Toplab®BASE:
  Deze plaat heeft een toplaag van Melamine, wat de laag extra hard en krasvast maakt. Toplab®BASE is uitermate geschikt voor werkbladen en kasttoepassingen waar zware gebruiksomstandigheden en veelvuldig reinigen wordt verwacht, zoals bijvoorbeeld onderwijsinstellingen en/of laboratoria waar de stootvastheid zeer belangrijk is en de chemicaliënbestendigheid niet van kritisch belang is.

Wilt u uw laboratorium aanzien geven? LabFS is in de Benelux exclusief agent voor Trespa International BV. Frans Schoot adviseert u graag over de mogelijkheden en toepassingen met Trespa®TopLab®.
De Trespa website bezoeken: Trespa®Toplab®

Gratis stalen aanvragen:
Ervaar zelf de kleuren, texturen en ontworpen gesloten oppervlak, maak dan de keuze voor het perfecte decor.
Voor het aanvragen van stalen, kunt u contact met ons opnemen of aanvragen via de volgende link klikken:
sample aanvragen